top of page
VERZEND - EN RETOURBELEID
Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Voor bestellingen waarvan de producten op voorraad zijn en welke besteld worden op werkdagen vóór 14u00, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet meer voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze website, zijn prijzen exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Gratis verzending voor bestellingen van meer dan 60€

  • 9 € verzendkosten voor alle bestellingen van minder dan 60€

 

Levering verloopt via een pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering binnen de eerstvolgende 2 à 3 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Kan ik een bestelling terugsturen/retourneren?

 

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Mochten een product niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact en ongeopend is gebleven. Een geopende verpakking zal u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Stappenplan om te retourneren:

  • Mail ons (web@canape.be) dat u een product wilt retourneren met de reden waarom

  • U ontvangt via e-mail instructies en een retourbon voor het retourneren van het product.
    Wacht op de retour bon vooraleer een product te retourneren, zonder retour bon kunnen we geen retour aanvaarden.

  • Stuur het product terug naar het retouradres vermeld op de retourbon. Dit kan met een koerierdienst (met traceringsmogelijkheden) van uw keuze. De retourkosten worden door u gedragen.

  • Na ontvangst en goedkeuring, sturen we een ontvangstbevestiging via e-mail. U ontvangt vervolgens een tegoed dat als volgt wordt berekend: het bedrag van het product – 5 € administratie- en handelingkosten. Dit tegoed is 1 jaar geldig.

 

U ontving een verkeerd product.

 

Verwittig onze klantendienst via web@canape.be, binnen de 2 dagen na ontvangst.

Het product is beschadigd

Contacteer onze klantendienst via web@canape.be, binnen de 2 dagen na ontvangst. Formuleer de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s.

Indien het pakket reeds schade vertoont bij levering, gelieve dit dan te melden bij aftekening van het pakket en de melding “onder voorbehoud van controle” te zetten bij uw handtekening.

Canapé behoudt zich het recht om een retour te weigeren en geen tegoed te schenken of het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Canapé of de leverancier van het product zijn beschadigd.

bottom of page